KONTAKT
NATURSKOLEN ÅLØKKESTEDET
Hudevad Byvej 20
5792 Årslev

Telefon: 63750990
Booking mellem 9-13.00

TARUP-DAVINDE I/S
Nørregade 36-38, indgang B
5000 Odense C
Telefon: 63750990
CVR-nr.: 26465621

Dansk Naturvidensskabsfestival 2009

130 unge fra tre forskellige skoler deltog den 24. og 25. september i Dansk Naturvidenskabsfestival.

Der var masser af frisk luft, motion og aktivitet gennem hele forløbet. Nyhedsredaktionen Nature News var klar med kuglepen og kamera, og dækkede de forskellige aktiviteter. Læs artiklerne her, og få et indblik i hvordan det hele spændte af.

Sejlads på Dansknaturvidenskabsfestival

klik for at læse artiklen
Med en vind på 8-10 sekundmeter fik eleverne sig en noget større udfordring, end de fleste havde forventet. Instruktøren Torben var meget tilfreds med de unges indstilling til aktiviteten, og de håbefulde elever var dog heller ikke helt utilfredse. ”Det var hyggeligt, men ekstremt hårdt for armene.", udtalte eleverne.

Læs mere
klik for at læse artiklen

Smedjen

Da vi kom ind i smede lokalet, kunne vi lugte varmt metal, og vi kunne se de store flammer, der kom op fra ildstederne. Eleverne stod rundt om de to ildsteder, og kiggede på hvordan smedene lavede søm til at starte med. Senere da de alle havde prøvet at lave søm, begyndte de at lave ildskåle, fiskekroge, og små knive.

Læs mere


Flyvning
klik for at komme til artiklen sejlads
En plasticpose, noget ståltråd, en fyrfadslysholder, og noget vat med sprit. Så enkelt er det at lave en luftballon. Eleverne i flyvegruppen på Dansk Naturvidenskabsfestival kom på arbejde, da de skulle bygge en luftballon, og få den til at flyve.
Læs mere